dimecres, 16 de setembre del 2009

TARTALETA DE XOCOLATA I CAFÈ

Encara que la nostra nova casa encara no esta del tot enllestida , volia fer aquest post per ensenyar-vos el s que aquest estiu han estat els postres preferits dels meus amics. Tot i que a mi no m’agrada gaire fer pastissos, els últims dos mesos cada dinar o sopar al que he anat he rebut l’encàrrec de fer-los i amb molt d’èxit.




El primer es la Mousse d’Avellana de la Gemma, que jo he fet de Mango, de Mango i Pinya, de Xocolata i cafè o d’Avellana i xocolata tant sols canviant el gelat. Molt fàcil i refrescant , el que aquest estiu s’ha agraït!! Gràcies Gemma!







I el segon es aquest pastisset de xocolata i cafè que vaig fer per provar una “Massa de xocolata” per fer tartes i galetes de la casa Rana que vaig descobrir al supermercat Esclat i que també he tingut que repetir varies vegades.



INGREDIENTS:
1 Paquet de Massa de Xocolata
250 cc de crema de llet
250 grs de xocolata negra
2 culleradetes de Nescafé
Fruites vermelles i menta al gust








Estireu la fulla de massa i feu-ne 4 rodones . Folrar 4 motllos de tartaletes (jo utilitzo motllos de fons desmuntable) i posar al forn fins que la massa estigui cuita. Deixar refredar.

Fer bullir la crema de llet,treure del foc i afegir-hi la xocolata a trossos i el Nescafé , barrejar fins que la xocolata estigui ben desfeta.
Omplir les tarteletes amb la crema de xocolata, posar a la nevera fins que la xocolata hagi endurit.
Al moment de servir decorar amb les fruites vermelles i la menta.

El divendres me’n vaig a Praga i a la tornada espero que amb la Laia acabarem definitivament aquesta nova casa.


Fins aviat i bon profit!!

dissabte, 5 de setembre del 2009

Benvinguda

Benvinguts a la nostra nova casa!
Esperem comptar amb les vostres visites i amb el vostre afecte com fins ara. La casa és nova però les inquilines les mateixes.
Comencem el nou blog amb molta il·lusió i ben aviat començarem a publicar receptes, però encara estem en procès de construcció.
Una abraçada ben forta per a tots i fins ben aviat.
Xaro i Laia