diumenge, 13 de febrer del 2011

TROBADA GASTROBLOCAIRE AL MAS ALBA



Siiiiiii, encara que no hagi fet crònica jo també vaig anar a la trobada però se’m dona molt malament lo de escriure i davant de tan bons redactors i fotògrafs els hi cedeixo amablement l’honor...però si que vull reiterar que va ser un dia fantàstic i vull donar les gràcies a en Manel“el generós” per organitzar aquesta trobada , a la gent del Mas Alba , a en Manu de El Rebost de l'Empordanet i a l’Anna  del Celler Espelt per voler compartir un dissabte amb una colla de “bojos” per la gastronomia.







Avui aprofitant les compres de melmelades i formatges que vaig fer dissabte he preparat aquesta crema de carbassa a la que he afegit una boleta de Tupí i un toc de “Llàgrimes de Pedro Ximenez” liquades al microones...el resultat ha sigut realment deliciós.



 
Gràcies a tots per compartir aquest dia!!!

dimarts, 1 de febrer del 2011

PASTÍS DE MANDARINES I COCO



Quan la Sara Maria va publicar aquest pastís de mandarina vaig tenir clar que el tenia que fer ràpid, però també vaig tenir clar que canviaria les ametlles per coco i aquí teniu el resultat, va resultar un pastís molt esponjós i realment bo.

INGREDIENTS:
- 6 mandarines

- 6 ous

- 225 gr. sucre

- 180 gr. de coco ratllat

-1 raig de Cointreau

- 1 cullerada de postres de llevat (tipus Royal)



Posar a coure les mandarines senceres, amb la pell, dins d’una cassola amb aigua freda, a foc lent unes dues hores.

Triturar-les i deixar-les refredar.

Mentre barrejar els ous sencers amb el sucre, blanquejar, afegir el coco ratllat, el llevat i el raig de Cointreau .Finalment afegir el puré de mandarina.


Posar la barreja dins d’un motlle al forn escalfat 180ºC durant 40 minuts.

Com podeu veure es molt senzill de fer.

Que vagi de gust!!!!