tag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post5568790661699741722..comments2023-06-22T15:19:05.183+02:00Comments on El raconet de la cuina: FILET DE PORC FARCIT DE FOIE I SALSITXESxarohttp://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-50259587890154318722009-10-26T15:43:14.968+01:002009-10-26T15:43:14.968+01:00Això ha de ser boníssim!!! petonetsAixò ha de ser boníssim!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-6776477457795238542009-10-23T22:41:26.320+02:002009-10-23T22:41:26.320+02:00Xaro; La llaminera és la part del porc més melosa...Xaro; La llaminera és la part del porc més melosa si a sobre -en aquest cas a dins- l'hi poses salsitxes i beicon la combinació total... bona de les bones¡. Que vaigi de gust Xaro¡¡. Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-73599255545615681432009-10-23T19:48:31.818+02:002009-10-23T19:48:31.818+02:00Que bo sembla i amb la combinació aquesta, ha de q...Que bo sembla i amb la combinació aquesta, ha de quedar ben gustós per dins, que a vegades el porc queda sec. Us ha quedat be fins i tot el lligat !!Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-70710712655077647942009-10-23T10:05:07.212+02:002009-10-23T10:05:07.212+02:00Xaro
No hem provat mai un filet de porc farcit, i...Xaro<br /><br />No hem provat mai un filet de porc farcit, i té molt bona pinta, ens imaginem el sabor del foie, umm que bó prenenm la idea per un dia especial. Un peto.Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-81496422029095112902009-10-22T17:22:47.005+02:002009-10-22T17:22:47.005+02:00Gemma, a casa la Laia estan ja molt acostumats a l...Gemma, a casa la Laia estan ja molt acostumats a les exquisideses que els hi fa ella..<br /><br />Fem un mos i Mar benvingudes a aquest blog, ja us he enllaçat<br /><br />Dolça a mí també.<br /><br />Glòria, com mes freda esta la carn menys costa tallar-la.<br /><br />Nuni, encara no ens acaba d'agradar del tot però com que som bastant negades per aquestes coses anem fem proves a poc a poc.<br /><br />Eva, va quedar boníssim!!!<br /><br />Mercè, si primer la poses a foc fort per segellar-la i després abaixes el foc i amb l'ajuda del beicon i el farcit, no queda sec.<br /><br />Ptnts a totsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-60659365575725785742009-10-22T09:11:26.392+02:002009-10-22T09:11:26.392+02:00Xaro, un plat de celebració! El llom així recobert...Xaro, un plat de celebració! El llom així recobert amb la cansalada deu quedar menys sec, no? :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-37248862722266086982009-10-21T20:37:47.948+02:002009-10-21T20:37:47.948+02:00M'encanta aquest farcit...ha d'estar espec...M'encanta aquest farcit...ha d'estar espectacular!!!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-60926962927381134982009-10-21T12:35:53.049+02:002009-10-21T12:35:53.049+02:00Ostres quina bona idea i que boníssim deu estar jo...Ostres quina bona idea i que boníssim deu estar jo sempre el faig igual al formatge per dintre y envoltat com tú de bacon però hagi de provar urgentment el teu perque el trobo molt i molt atractu sobretot amb convidats a casa !!!<br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-28365364873418048552009-10-21T00:32:15.560+02:002009-10-21T00:32:15.560+02:00Xaro! Quina pinta que té aquest filet de porc farc...Xaro! Quina pinta que té aquest filet de porc farcit! Digne de festa major!<br />Quan tingui un dinar de compromís el faré que segur que és boníssim!<br />Per cert moltes felicitats pel nou blog, el raconet de la cuina!<br />Una abraçada de part de l'altra Cuinetes ;-)!!!<br /><br />Nuni de Cuinetes<br />http://cuinetes.bloks.catCuinetes - Nunihttps://www.blogger.com/profile/09858338946617747426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-28119879790322333262009-10-20T23:01:10.836+02:002009-10-20T23:01:10.836+02:00Quina bona pinta que té aquest tall!. I que ben ta...Quina bona pinta que té aquest tall!. I que ben tallats que han quedat!. A vegades, el farcit juga una mala passada a l'hora de tallar la carn, però usm han quedat uns medallons força vistosos!. Boníssim!.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-88611815572775814232009-10-20T16:56:17.162+02:002009-10-20T16:56:17.162+02:00A mi la combinació de foei amb carn de porc m'...A mi la combinació de foei amb carn de porc m'encanta. I aquesta manera de fer-la també.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-45038574625714895012009-10-20T13:45:29.471+02:002009-10-20T13:45:29.471+02:00El filet de porc fet així, deu de estar mol bo, me...El filet de porc fet així, deu de estar mol bo, me l`apunto per ferFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5969770820864539563.post-83716134730234856072009-10-20T08:29:17.582+02:002009-10-20T08:29:17.582+02:00Xaro, segur que a casa la Laia t'esperen amb e...Xaro, segur que a casa la Laia t'esperen amb els braços oberts, cada vegada que hi vas els fas unes exquisideses espectaculars!<br />La carn de porc a vegades queda una mica seca, però entre les salsitxes, el foie i el bacó, segur que queda melosa i molt gustosa.<br />M'apunto la recepta, que aquesta és bona candidata per fer una dia de festa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com