diumenge, 1 de novembre del 2009

MAGDALENES DE MADUIXA

Divendres al vespre després d'anar a plaça a fer la compra setmanal i aprofitant uns moments de tranquilitat em va venir de gust provar de fer aquestes magdalenes que vaig trobar en el llibret de cuina que el diari EL PAÍS ha començat s publicar aquesta darrera setmana. La veritat és que el que va sortir amb el diari del diumenge no em va convéncer, però dimarts vaig veure el de ¡Buenos días! Desayunos, "brunch" y tentempiés i em va fer gràcia. D'aquest llibre és d'on he tret la recepta que segueix.

INGREDIENTS:
250 gr. de farina
250 gr. sucre glas
3 ous
250 ml. d'oli d'oliva suau
1/2 iogurt de maduixa
Melmelada de maduixa

Batre els ous amb el sucre fins aconseguir que doblin el volum i siguin escumosos. Sense deixar de batre, afegir l'oli en un fil fi.
Incorporar el iogurt (jo el vaix posar sencer), barrejar bé i seguidament incorporar la farina amb moviments suaus.
Posar els papers de magdalena sobre una superfície plana i posar-hi una cullerada de massa, una de melmelada de maduixa i, encara que la recepta no ho diu, posar una altra cullerada de massa al damunt. Coure a forn a 180º uns 15 minuts. Treure i espolvorejar amb sucre glas.Queden unes magdalenes suaus i prou lleugeres molt divertides de menjar.

Posted by Picasa

3 comentaris:

  1. Laia, acabo de sopar però ara mateix n'agafaria una pel ressopó! ;) La foto del tall fa venir una salivera amb aquesta esponjositat i la melmelada de maduixa... mmm!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Ooooh, Laia, això és una delicada magdalena, suculenta i boníssima. Un petó.

    ResponElimina
  3. Quina passada, només pel tall ja es veu que han de quedar esponjoses i ben meloses...
    Tinc moltes ganes de provar unes magdalenes farcides, però no m'acabo de decidir per quina recepta... Potser aquesta!

    ResponElimina