dijous, 17 de desembre del 2009
MOTLLO DE MATÓ I FRUITA
Aquesta recepta fàcil i bona és de la revista Sabor de Caprabo (número 307, tardor 2009, pàgina 42), tot i que hi ha algunes diferències començant pel nom.
INGREDIENTS:
2 pomes Golden
4 figues seques
150 ml aigua
400-500 mató
4 cullerades de mel
60 gr. avellanes
cacau en pols
Pelar les pomes i tallar-les a daus. Tallar les figues. Posar les fruites amb l'aigua a coure uns 15 minuts. (Jo hi vaig posar un trosset de vainilla per aromatitzar lleugerament). Reservar.
Barrejar el mató amb la mel. Picar les avellanes.
Posar un aro sobre la plata o plat, a dins una capa de la barreja de pomes i figues, al damunt el mató amb la mel i a sobre les avellanes trossejades.
Posar-ho a la nevera- Abans de servir espolvorejar amb el cacau.
És francament bo.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
que bona, aquesta fruita amb mel i mató i avellanes, i queda una presentació sensacional!
ResponEliminaEl mató lliga molt bé amb la fruita, els fruits secs i la mel. Són unes postres ben d'hivern presentades d'una forma molt elegant. Bona recepta!
ResponEliminaLaia; Una mica de tot -fruita fresca i també de seca- acompanyat de mató i mel, un seguit de sabors força interessants. Que vaigi de gust Laia¡¡. Josepb.
ResponEliminaOstres!!! Quina cosa més bona!!! T'ha quedat una presentació fantàstica!!! Enhorabona i BON NADAL!!!
ResponEliminaNoies, sembla molt bo i ideal per aquestes festes. Un bon Nadal i un bon any per totes !!
ResponElimina