Seguim amb el cap de setmana gastronòmic.
Després del magnífic dinar a Tavertet, una bona passejada pel voltant del poble gaudint del sol i de les vistes i tirant el menjar avall tot pensant amb el que ens quedava: sopar a
Ca l'Ignasi de Cantonigròs.
La idea del cap de setmana va sorgir del suggeriment que vam trobar a aquesta pàgina des de la qual pots concertar un sopar al restaurant i l'estada d'una nit amb esmorzar a l'Hostal Cabrerès. Ens va semblar una molt bona idea i cap allà que vam anar.
Instal·lats ja a l'Hostal, vam anar cap a sopar. El restaurant muntat amb gràcia i acollidor. El personal, la Laia en aquest cas, molt agradable i el sopar molt bo. Per començar amanida amb carxofa i pernil ibèric, coca de carabassó, tomàquet confitat i formatge Mas Farró, milfulls de patata i botifarra del perol, arròs amb bolets, carxofa, ceps i salsitxes, filet a la llosa amb patates al forn. De postres crema de iogurt de cabra ecològic amb orellanes de préssec i ametlles garrapinyades i embolcall de pasta filo amb xocolata.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyKDbeM5LEEWt7z7te7Qw602X46gk0LEPhOgWeq8JhU_68VdQ9MwhoR4by-ic6sp1uz45031nsqzH7ACx1D2elh25Vei6epWUxSR000hNyd3KtLJQPKe39gvLT0K96Deg09Vxc2w0pSjub/s320/DSC04917.JPG) |
Amanida amb pernil i carxofes |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdUm0FKJAdbHdR5GMvzNxETzLHLktmsSFBqUeYMQZZ9xZcdO-aqJFvT2q8kw1fMD78pJ-w-4mexvH0BfQXJU2fmgulaGCgyRZlTn2NkqZikKZ5BEKFS-MnrXIUudL07wGfJAQZ_9t4xfcK/s200/DSC04921.JPG) |
Milfulls de patata i botifarra |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjrwBsvOQdX0aWcm0whIWjvj7OwQXUAwS0dhAT13WicYpBK36dokzwcl6aYtrPTV6U26KnDN4tD40-U4gZStLqgpWYrg1zNKT7qMwQ0G29qqE1_vfnMeiS5yZjwAHCGsi6l_SRVfF0dIFX/s320/DSC04925.JPG) |
Arròs amb carxofes, bolets i salsitxes |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhVBTvB0bsiBl3P_mRnBc68RwQm6jlJRtnSdwthDZ6JNsG-tYXA25p_L2yZY6MiTIsDitZG3I_OHy4fK3OW7EJqj_z4FgWKCf6m2KI0FgcHNLFpr3t-8eNv2OUGjno3icnNPEIdviY_67jb/s200/DSC04926.JPG) |
Filet a la llosa |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLBdrvZWj10FzhcrKPK5XTpcKuqwpu5ZQAeSaWxk5K9-jgaZuTyjLuO8tg2u2v4DTTI4R2RRzvjD6RWivDQBuggk8jInldBDgMY7JsF8Ppf-P_mOwbCy3KzAP6VgnkI5jbm2MWxnmaeDUK/s320/DSC04929.JPG) |
Crema de iogurt amb orellana
Tot regat amb un vi negre de l 'Empordà: Aspres criança del 2007.
Amb les infusions uns carquinyolis, uns pastissets i trufetes.
De tot aquest reguitzell de plats els que destacaria per la seva excel·lència: l'amanida de pernil , l'arròs i la crema de iogurth. La coca, el filet i el embolcall de xocolata bons. Les patates unes i altres una mica massa dures pel meu gust, tot i que la idea boníssima.
Amb tot això, passejada sota la lluna per poder dormir en condicions i cap a l'hostal. De passada veure els gols de Messi en el comiat de Josep Guardiola i emocionar-se.
Al matí al menjador de l'Hostal un "què voleu, dolç, salat, una mica de tot?" Una mica de tot doncs llesques de pa amb tomàquet i un plat d'embotits variats, ensaïmades i croissants, suc de taronja i cafè amb llet. La resta del diumenge només aigua.
|
Carai con us cuideu!!
ResponElimina