diumenge, 20 de maig del 2012

Collsacabra (2)

 Seguim amb el cap de setmana gastronòmic.

Després del magnífic dinar a Tavertet, una bona passejada pel voltant del poble gaudint del sol i de les vistes i tirant el menjar avall tot pensant amb el que ens quedava: sopar a Ca l'Ignasi de Cantonigròs.
La idea del cap de setmana va sorgir del suggeriment que vam trobar a aquesta pàgina des de la qual pots concertar un sopar al restaurant i l'estada d'una nit amb esmorzar a l'Hostal Cabrerès. Ens va semblar una molt bona idea i cap allà que vam anar.

Instal·lats ja a l'Hostal, vam anar cap a sopar. El restaurant muntat amb gràcia i acollidor. El personal, la Laia en aquest cas, molt agradable i el sopar molt bo. Per començar amanida amb carxofa i pernil ibèric,   coca de carabassó, tomàquet confitat i formatge Mas Farró, milfulls de patata i botifarra del perol, arròs amb bolets, carxofa, ceps i salsitxes, filet a la llosa amb patates al forn. De postres crema de iogurt de cabra ecològic amb orellanes de préssec i ametlles garrapinyades i embolcall de pasta filo amb xocolata.




Amanida amb pernil i carxofes

Milfulls de patata i botifarra

Arròs amb carxofes, bolets i salsitxes

Filet a la llosa


Crema de iogurt amb orellana

 Tot regat amb un vi negre de l 'Empordà: Aspres criança del 2007.
Amb les infusions uns carquinyolis, uns pastissets i trufetes.

De tot aquest reguitzell de plats els que destacaria per la seva  excel·lència: l'amanida de pernil , l'arròs i la crema de iogurth. La coca, el filet i el embolcall de xocolata bons. Les patates unes i altres una mica massa dures pel meu gust, tot i que la idea boníssima.
Amb tot això, passejada sota la lluna per poder dormir en condicions i cap a l'hostal. De passada veure els gols de Messi en el comiat de Josep Guardiola i emocionar-se.
Al matí al menjador de l'Hostal un "què voleu, dolç, salat, una mica de tot?" Una mica de tot doncs llesques de pa amb tomàquet i un plat d'embotits variats, ensaïmades i croissants, suc de taronja i cafè amb llet. La resta del diumenge només aigua.

1 comentari: