dimecres, 16 de setembre del 2009

TARTALETA DE XOCOLATA I CAFÈ

Encara que la nostra nova casa encara no esta del tot enllestida , volia fer aquest post per ensenyar-vos el s que aquest estiu han estat els postres preferits dels meus amics. Tot i que a mi no m’agrada gaire fer pastissos, els últims dos mesos cada dinar o sopar al que he anat he rebut l’encàrrec de fer-los i amb molt d’èxit.




El primer es la Mousse d’Avellana de la Gemma, que jo he fet de Mango, de Mango i Pinya, de Xocolata i cafè o d’Avellana i xocolata tant sols canviant el gelat. Molt fàcil i refrescant , el que aquest estiu s’ha agraït!! Gràcies Gemma!







I el segon es aquest pastisset de xocolata i cafè que vaig fer per provar una “Massa de xocolata” per fer tartes i galetes de la casa Rana que vaig descobrir al supermercat Esclat i que també he tingut que repetir varies vegades.



INGREDIENTS:
1 Paquet de Massa de Xocolata
250 cc de crema de llet
250 grs de xocolata negra
2 culleradetes de Nescafé
Fruites vermelles i menta al gust








Estireu la fulla de massa i feu-ne 4 rodones . Folrar 4 motllos de tartaletes (jo utilitzo motllos de fons desmuntable) i posar al forn fins que la massa estigui cuita. Deixar refredar.

Fer bullir la crema de llet,treure del foc i afegir-hi la xocolata a trossos i el Nescafé , barrejar fins que la xocolata estigui ben desfeta.
Omplir les tarteletes amb la crema de xocolata, posar a la nevera fins que la xocolata hagi endurit.
Al moment de servir decorar amb les fruites vermelles i la menta.

El divendres me’n vaig a Praga i a la tornada espero que amb la Laia acabarem definitivament aquesta nova casa.


Fins aviat i bon profit!!

7 comentaris:

  1. Xaro,

    Si els encàrrecs es repeteixen, vol dir que tothom queda content amb els teus pastissos, encara que no sigui el que més t'agradi fer. Segueix així i ens ho ensenyes, eh?.

    Fins aviat

    ResponElimina
  2. M'afegesc al comentari de la Glòria. Segur que els teus amics n'estaven encantats. Besades i bon viatge.

    ResponElimina
  3. Xaro, no m'extranya que et demanessin repetir-los! Quina bona pintaaaa!!! I el de xocolata, quina salivera m'ha fet venir! ;)
    Petons i gaudeix del viatge!

    ResponElimina
  4. Uau!!!!!!!!! Xaro, hauràs de canviar la fama que no t'agrada fer postres, eh? Quina passada!
    No conec aquesta massa de xocolata, només la pots trobar a l'Esclat? Ja la buscaré, que em sembla molt interessant...

    ResponElimina
  5. Nou blog a la llista!
    Unes postres molt bones, normal que les fessin repetir!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. que bueno el blog y que ricas las recetas, me ha encantado, volvere por aqui,

    besitos desde londres,

    pity

    ResponElimina
  7. No és gens de extrenyar que els amics, demani'n aquets encàrrecs tant perfectes. Que vaigi de gust... i bon viatje i bona tornada¡¡. Josepb -Menja de bacallà-

    ResponElimina