Poc a poc aquest raconet va agafant forma, encara no el tenim del tot acabat però totes dues estem bastant enfeinades i ens veiem poc ...però al menys ja hi podem anar treballant.
Com que aquest any sembla que no vol deixar de fer calor, les amanides encara venent molt de gust i aquesta que vaig menjar per primera vegada fa uns quants anys a Itàlia , des de que la bresaola es troba normalment per aquí , es un clàssic de casa.
La bresaola es una carn de bou secada i fumada i tallada com si fos un carpaccio.
INGREDIENTS:
Ruca
Bresaola
Encenalls de parmesà
Nous
Oli, sal, vinagre de Mòdena amb alfàbrega
Posar la bresaola en una bandeja, la ruca ,els encenalls de parmesà i les nous per sobre.
Fer una vinagreta amb l’oli, la sal i el vinagre de Mòdena i amanir.
Aquest vegada jo vaig fer servir una glassa de vinagre de Mòdena aromatitzada amb alfàbrega que li va donar en toc molt bo.
Com podeu veure més ràpid i senzill no pot ser.
Que vagi de gust!!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Una amanida de luxe, ja recordo que un cop em vau parlar molt bé de la bresaola, estic segura que ha de ser una delicatessen. Jo encara tinc pendent de tastar-la, però ara m'hi heu fet pensar i la buscaré ;)
ResponEliminaHa de ser una amanida boníssima. Jo no he tastat mai la bresaola, però no m'importaria gens menjar-ne alguna vegada. Salutacions
ResponEliminaRecordo que en va parlar el Manel, però no hi havia pensat més. A veure si la tastem!.
ResponEliminaFins aviat
Quin look me xulo, i quina amanida més fantàstica...Apuntada!!
ResponEliminaOh, quina amanida més deliciosa! Jo no l'he provat la bresaola, però m'encanta el carpaccio de vedella! :)
ResponEliminaPetons!
M'encanta la bresaola i alguns packs hi posen també salsa pesto per posar-hi per sobre. I amb la rúcula, fantàstica...
ResponEliminaa mi també m'agrada molt la bresaola, normament la menjo amanida amb oli i pebre i escates de formatge, però m'apunto la teva amanida perquè em sembla que ha de combinar molt bé.
ResponEliminaànims i endavant amb el bloc.