dijous, 24 de juny de 2010

LLENGUADO AMB PINYA I GAMBES


El llenguado és un dels peixos que els poc amants d'espines, com jo, mengem amb molt de gust.

Aquesta vegada el vaig fer aprofitant menjar que tenia a la nevera i va quedar deliciós, amb el toc àcid de la pinya i a més poc calòric .....

INGREDIENTS:

1 llenguado de ració, net i sense pell

1 ceba

1 rodanxa de pinya natural

1 gotet de vi blanc

cues de gamba (no importa si són congelades)

oli, sal i pebre blanc

Laminar la ceba i posar-la al foc en una mica d'oli, quan quedi transparent afegir mig got de vi i la pinya i deixar-lo uns minuts més al foc.

Preescalfar el forn a 190 º.

En una safata apta per al forn posar oli, el llenguado, el sofregit de ceba i pinya i la resta del vi, tapar amb paper d'alumini deixar un 8 minuts.

Afegir les cues de gambes i deixar al forn destapat uns 2-3 minuts més, o fins que veiem que està cuit.

Com acompanyament jo vaig fer una arròs basmati i vaig posar unes tires de carbassa per donar-li una mica de color.

Que vagi de gust!!!!!!

7 comentaris:

  1. Xaro, jo sóc de les teves...el llenguado es del mues peixos preferits!! m'encanta aquesta combinació que has fet...

    Espero que estigueu bé, petons.

    Núria

    ResponElimina
  2. I amb el flamet d'arròs, un plat molt complert!!!!

    Petons

    ResponElimina
  3. Boníiisim!peix-peixet, m'agrada tant...L'acompanyament d'arròs va perfecte!A reveure!

    ResponElimina
  4. Xaro,
    Un peix magnífic i més per els del "club sense espines" del que soc membre destacat.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. ohhh!!

    Aquest plat es de mudar mudar o bé de diumenge diumenge ;))

    Genials nenes, me'l tindre de copiar ràpidament!! jejejejejejeje

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Soc una mandrosa total per fer el peix...sempre el preparo igual però amb aquesta recepta canviaré...ha de ser molt bona...petonets

    ResponElimina
  7. T'ha quedat un plat molt abellidor i ben presentat. El llenguado m'agrada molt. Salutacions

    ResponElimina