El llenguado és un dels peixos que els poc amants d'espines, com jo, mengem amb molt de gust.
Aquesta vegada el vaig fer aprofitant menjar que tenia a la nevera i va quedar deliciós, amb el toc àcid de la pinya i a més poc calòric .....
INGREDIENTS:
1 ceba
1 rodanxa de pinya natural
1 gotet de vi blanc
cues de gamba (no importa si són congelades)
oli, sal i pebre blanc
Laminar la ceba i posar-la al foc en una mica d'oli, quan quedi transparent afegir mig got de vi i la pinya i deixar-lo uns minuts més al foc.
Preescalfar el forn a 190 º.
En una safata apta per al forn posar oli, el llenguado, el sofregit de ceba i pinya i la resta del vi, tapar amb paper d'alumini deixar un 8 minuts.
Afegir les cues de gambes i deixar al forn destapat uns 2-3 minuts més, o fins que veiem que està cuit.
Com acompanyament jo vaig fer una arròs basmati i vaig posar unes tires de carbassa per donar-li una mica de color.
Que vagi de gust!!!!!!
Xaro, jo sóc de les teves...el llenguado es del mues peixos preferits!! m'encanta aquesta combinació que has fet...
ResponEliminaEspero que estigueu bé, petons.
Núria
I amb el flamet d'arròs, un plat molt complert!!!!
ResponEliminaPetons
Boníiisim!peix-peixet, m'agrada tant...L'acompanyament d'arròs va perfecte!A reveure!
ResponEliminaXaro,
ResponEliminaUn peix magnífic i més per els del "club sense espines" del que soc membre destacat.
Una abraçada
ohhh!!
ResponEliminaAquest plat es de mudar mudar o bé de diumenge diumenge ;))
Genials nenes, me'l tindre de copiar ràpidament!! jejejejejejeje
Una abraçada!
Soc una mandrosa total per fer el peix...sempre el preparo igual però amb aquesta recepta canviaré...ha de ser molt bona...petonets
ResponEliminaT'ha quedat un plat molt abellidor i ben presentat. El llenguado m'agrada molt. Salutacions
ResponElimina