dimarts, 15 de juny de 2010

PASTIS DE FORMATGE I LLIMONA DE LA GRACIELA

Aquest pastís de formatge i llimona ens el va fer la Graciela a Jujuy(Argentina), és molt fàcil i molt refrescant i com que em va donar la recepta , el vaig fer aquest cap de setmana i va quedar molt bo.


Per a la base:

2 ous

55 grs. farina

55 grs. sucre

Per la mousse:

200 grs. formatge philadelphia

200 gr. Nata per muntar

60 grs. sucre

1 llimona

1 polsim de vainilla

2 fulls de gelatina

Melmelada al gust (fruits del bosc, nabius, maduixa, jengibre....)



Base:

Batre els ous amb el sucre, afegir la farina tamisada i anar remenant suaument, fins que formi una massa fina.

Posar en un motlle desmuntable i posar al forn pre-escalfat a 170 º entre 8 i deu minuts i deixar refredar.

Per al pastís:

Muntar la nata amb 30 grs. de sucre.

Barrejar el formatge amb la resta del sucre, afegir el suc de llimona, la pell ratllada, la vainilla i la gelatina dissolta en una mica de suc llimona calenta.

Quan estigui tot ben barrejat i cremós, afegim la nata muntada i tornem a barrejar bé.

Tirem la barreja damunt de la base i ho posem al congelador un parell d'hores perquè qualli.

Posar la melmelada al microones perquè es liqüi , estendre-la sobre del pastís i ja es a punt per menjar!!!!

Jo en vaig fer 2 de petits, un amb melmelada de jengibre i l'altre de nabius........no sé amb quin quedarme



Que vagi de gust!!!!!!!!!!!

9 comentaris:

  1. Estimada Xaro, o sigui que si el fem i el mengem, ens transportarem amb la imaginació del gust oceà enllà, oi? LLueix fantàstic, Xaro. Molts petons.

    ResponElimina
  2. M'encanten els pastissos de formatge i aquest fresquet tipus mousse ha de ser boníssim! La versió amb melmleada de gingebre ha de ser moriginal i soprenent. I ja se sap que els argentins tenen fama de fer dolços deliciosos...

    ResponElimina
  3. Els pastissos de formatge, son un dels meus postres preferits, el teu amb aquesta versió, pot ser sorprenent.
    Petons

    ResponElimina
  4. Ha de ser un pastís suaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau com els que m'agraden a mi, tipus mousse.Ja tinc l'impresora a punt, així que ràpidament a la carpeta.No sabia que hi hagués melmelada de gingebre!s'haurà de provar.A reveure!

    ResponElimina
  5. Un pastís de formatge és un clàssic que sempre ve de gust.

    Quina foto més bonica, sembla un mirall!

    ResponElimina
  6. Son tan bons els pastissos de formatge .....

    Petons

    ResponElimina
  7. Quin pastís més rebò!!! Me l'apunte!!! M'agraden molt els pastissos de llimona!!!

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta que fa aquest pastis de formatge i llimona!!! ummmmm!!!
    I el blog m'encanta!

    ResponElimina
  9. M'agraden molt els pastissos de formatge, a més combinen molt bé amb les melmelades

    ResponElimina