diumenge, 12 de setembre del 2010

Els menús

Després de les fotos ara els menús.


Com és habitual en tots aquests restaurants, en acabar el dinar et donen el teu menú imprés per tal que puguis recordar-te de tots els plats que has menjat.

Com veureu les portades són diferents per a cada menú i molt artístiques.
La descripció dels plats no és molt extensa i en molts casos es limita a fer esment de l'ingredient principal del plat.


Per beure, a part de l'aigua, vam repartir-nos una ampolla de Champagne Françoise Joffray i una de vi negre, Sotanum de 1999.
Els plats que més em van agradar a mi van ser el "globus de gorgonzola", "la truiteta de camarons", el "gelat de parmigiano amb modena, alfàbrega i maduixa", el "gazpatxo i all blanc", l'"estany gelat" i la "coca de vidre". Això és només per fer una mica de tria entre tota la impressionant oferta.

5 comentaris:

  1. Em moro de ganes de saber en què consisteixen alguns d'aquests plats, sobretot els CACAUETS MIMÈTICS I LA CREMA DE CAVIAR AMB CAVIAR D'AVELLANA...Anar a El Bulli deu ser una experiència com a mínim "còsmica"...Gràcies per compartir la vostra experiència!A reveure.

    ResponElimina
  2. em sumo a l'enveja generalitzada, i la doblo, perquè sé que en poc temps heu estat també al celler de can roca... poc més podeu esperar ja!

    ResponElimina
  3. Totes eixes denominacions fan una mengera!!!! Segur que són plats deliciosos!! Ara, què fas quan ets en un restaurant com eixos? Jo no sabria quin triar. Me'ls menjaria tots!!!

    ResponElimina
  4. Hola,
    Els cacauets mimètics són una pasta cruixent i molt fina farcida de mantega de cacauet i feta amb la forma i el color d'una cacauet.
    Manel, Gemma, realment estem fent l'any gastronòmic i gaudint moltíssim de l'experiència.
    Francesc, la sort és que no pots triar, t'ho menges tot, tot i tot
    Petons

    ResponElimina