Hola de nou,
Com us deia en l'entrada anterior una colla d'amigues cuinetes: l'Àngels, l'Antònia, l'Eva i la Neus, el dissabte 11 de desembre vam anar a la botiga, restaurant i catèring Casanovas (www.casanovascatering.com) a fer un curset de cuina. És un curs que només ofereixen un cap de setmana l'any pels volts de Nadal. Les de Sabadell només hi vam anar el dissabte però l'Àngels que és veïna i clienta hi va anar els dos dies.
El tracte excel·lent, els professionals en Nacho Rodríguez i en Joan Casanovas a la cuina i en Sergi Vela a la pastisseria, magnífics i l'organització molt acurada.
D'entrada ens van fer ser en una sala molt àmplia on hi havia una taula en forma de U, al davant teníem el mestre Sergi Vela preparant un turró de gemma cremada. Quan va tenir el turró a punt per reservar, ens van fer passar a la cuina i allà ens van preparar davant nostre tots els plats del dia que eren: salmó marinat amb sal de safrà, rulo d'amanida Caesar, croqueta líquida de bacallà, broqueta de truita de patates amb ceps, sopa de galets amb pilota, rissoto de botifarró i bacallà amb allioli de codonyat, torró de gemma, copeta refrescant de Nadal i Baileys casolà.
També ens van oferir una cata de cava i xampany amb les explicacions i degustació pertinents. A més van venir a filmar els de TV3, un reportatge que va aparéixer al telenotícies migdia del dia 22.
En fi un curs molt complet i divertit.
Quin curs més xulo!! Ens en posareu alguna recepta? Estaria molt bé... Salutacions
ResponEliminaUn curs la mar d’interessant, esperem les receptes
ResponEliminaBon Any 2011
Ens has deixat amb les dents llargues esperant les receptes!
ResponEliminaPTNTS
Dolça