La nit de Cap d’Any no m’ha agradat mai sortir de festa, però normalment faig un sopar a casa per uns quants amics.
Aquest any el menú va ser:
Piruletes de pinya i pernil salat
Culleretes d’escopinyes
Cistellets de parmesà amb melmelada de cebes
Estrelletes amb brie i melmelada de fruits del bosc
Pastís de poma, foie i formatge de Maó
Espatlla de xai farcida de pinya
Mousse de xocolata amb taronja confitada
Alguna recepta ja es un clàssic entre els blocaires com les culleretes de escopinyes, que jo vaig veure per primera vegada al bloc de l'Eva, d’altres les he tret d’algun llibre o de revistes i ja les aniré publicant.
La recepta d’aquest pastís de poma i foie me la va facilitar en Jordi, un bon company de feina i molt aficionat a la gastronomia.
INGREDIENTS:
200 grs. de foie mi-cuit
200 grs. de formatge de Maó
1 pols de sucre
Pelar i tallar les pomes en octaus i caramel•litzar-les a la paella amb mantega i un pols de sucre.
Posar a la nevera al menys un dia.
Traieu de la nevera un quart abans de servir . Si pot afegir una reducció d’Oporto o de vinagre de Mòdena.
BON 2011 A TOTS !!!!!!!!!!
Interessant! M'agrada la idea
ResponEliminaBon 2011
A veure si amb aquest nou any, demanem als déus poder-nos trobar de tant en tant!! un menú de fàbula, Xaro. Els teus amics segur que et tenen en un pedestal, només tu saps cuidar-nos així.
ResponEliminaT'estimem.
Un pastís boníssim!!! Me l'apunte per a fer-lo un dia d'aquests. Per cert, em fa il·lusió que us poseu novament amb la feina del blog. Us trobàvem a faltar. Salutacions
ResponEliminaQuin menú!! I quin pastís! I que bé que el nou any ens hagi portat de nou les vostres delícies. :)
ResponEliminaFeliç 2011!
Benvinguda de nou!!!!
ResponEliminaAquest pastís ha de quedar bonísism, la combinació dels tres ingredients resulta extraordinària. I segurament, es deu poder escalfar una mica per servir-lo tebi, oi?
Bon any nou i records a la Laia i al Carles!
Ummm quina forma més deliciosa de tornar a començar...feliç any nou i petonets!!!!
ResponEliminaUn menú fantàstic per començar el 2011. Que tingueu un bon any!
ResponEliminaAquest pastisset de foie amb poma i formatge ha d’estar deliciós Bon Any 2011
ResponEliminaPetons
Hola,
ResponEliminaMoltes gràcies per passar pel meu bloc! Aquest pastisset de foie amb poma i formatge és una delícia. Amb el vostre permís me l'apunto. Veient els plats que prepareu em passaré sovint. Una abraçada,
Feliç any nou, Xaro!
ResponEliminaI quina recepta més interessant! Just amb la meva germana fa temps que "conspirem" per fer una tatin depoma amb foie fresc...
Però aquest afegitó del formatge de maó em sembla genial! Com tu! jajaja
ENs veurem al Fòrum o què???
Salut!