La recepta d’aquesta mousse me la va passar el meu amic Enric i crec que em va dir que ell l’havia tret d’una revista “Lecturas”. És molt fàcil i ràpida de fer i queda molt bona.
Després de uns petits canvis, jo la vaig fer així
INGREDIENTS:
250 grs. mascarpone
4 llimones
2 clares d’ou
1 pessic de sal
4 tulipes amb cobertura de xocolata
Rentar les llimones, ratllar la pell de 2 d’elles i esprémer-les totes.
Batre el mascarpone amb el sucre, el suc de les llimones i la ratlladura fins que quedi una crema homogènia.
Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les a la crema de mascarpone. Deixar reposar a la nevera.
Al moment de servir, repartir la mousse en les tulipes.
Vull aprofitar per demanar –vos disculpes, ja que últimament no tinc gaire temps i com que cada vegada som més blocaires se’m fa molt difícil anar deixant comentaris a tothom.
Que vagi de gust!!!!
Crec que t'ha quedat espectacular!!! Me l'apunte de totes totes!!! No patisques per això dels comentaris als blogs. Cadascú fa el que pot... ;D
ResponEliminaSenzill i atractiu
ResponEliminaAixò és el que interessa, receptes fàcils i ràpides però alhora ben bones!
ResponEliminaAmb el que m'agrada el mascarpone... això ha de ser una autèntica delícia!!!!!!!!!!
ResponEliminaEs boníssima aquesta recepta!!! Jo vaig fer la mateixa, però com no tenia llimona, la vaig fer amb aranja i va quedar boníssim.
ResponEliminaMolts petons i sempre estàs disculpada.
Com n'és de bo el mascarpone!, un postre que fa venir ganes d'agafar-lo de la pantalla!, a reveure.
ResponEliminaXaro, aquesta mousse ha de quedar d'allò més fina i ha de ser molt refrescant, oi?
ResponEliminaPetons!
Quina combinació més deliciosa i amés fàcil de fer.
ResponEliminaAmb el teu permís tafanejo el bloc.