Siiiiiii, encara que no hagi fet crònica jo també vaig anar a la trobada però se’m dona molt malament lo de escriure i davant de tan bons redactors i fotògrafs els hi cedeixo amablement l’honor...però si que vull reiterar que va ser un dia fantàstic i vull donar les gràcies a en Manel“el generós” per organitzar aquesta trobada , a la gent del Mas Alba , a en Manu de El Rebost de l'Empordanet i a l’Anna del Celler Espelt per voler compartir un dissabte amb una colla de “bojos” per la gastronomia.
Avui aprofitant les compres de melmelades i formatges que vaig fer dissabte he preparat aquesta crema de carbassa a la que he afegit una boleta de Tupí i un toc de “Llàgrimes de Pedro Ximenez” liquades al microones...el resultat ha sigut realment deliciós.
Gràcies a tots per compartir aquest dia!!!
xaro, no fas crònica però ets la primera a penjar l'ús que has donat a les adquisicions que vam fer. molt bona proposta!
ResponEliminafins ben aviat
Entre tots em feu ganes de tastar aquestes llàgrimes tan famoses... Hauré de fer una excursió expressament a l'Empordà ;)
ResponEliminaAmb el tupí i les llàgrimes, ha de quedar una crema deliciosa!!!
Què fent dentetes?
ResponEliminaNosaltres hem escrit però tu t'has afanyat a tastar els productes i passar-nos els teus suggeriments. Ben fet!!!
ResponEliminaXaro, que be ens ho varem passar, oi?
ResponEliminaI quins productes! m'agrada l'utilitat que els hi dones..
Una abraçada
Hola,
ResponEliminaAquestes llàgrimes.. quines ganes tinc de provar-les! Petons
Xaro, doncs aquí en tens una que encara no ha fet crònica ni n'ha parlat. :S Que bé ho vam passar, eh?
ResponEliminaEm sembla una proposta genial la que ens fas... i de luxe!
Petonets!
Xaro, va ser tot un plaer compartir aquest fantàstic dia, esperro que ens tronem a trobar ben aviat, n´has tret molt bon profit tu, un plat sensacinal.
ResponEliminapetons
Xaro, esplèndid el dia, i esplèndida la cremeta que ens presentes, amb la boleta de Tupí i el toc de “Llàgrimes de Pedro Ximenez”
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Què bé poder gaudir dels amics i dels millors productes!! Salutacions
ResponEliminaUau!
ResponEliminaLa recepta em sembla genial!! I clar, vist el nivell dels productes emprets, el resultat ha de ser brutal!!
Salut!
M'encanta treballar el Pedro Ximenez !!!
ResponElimina