diumenge, 13 de febrer de 2011

TROBADA GASTROBLOCAIRE AL MAS ALBA



Siiiiiii, encara que no hagi fet crònica jo també vaig anar a la trobada però se’m dona molt malament lo de escriure i davant de tan bons redactors i fotògrafs els hi cedeixo amablement l’honor...però si que vull reiterar que va ser un dia fantàstic i vull donar les gràcies a en Manel“el generós” per organitzar aquesta trobada , a la gent del Mas Alba , a en Manu de El Rebost de l'Empordanet i a l’Anna  del Celler Espelt per voler compartir un dissabte amb una colla de “bojos” per la gastronomia.







Avui aprofitant les compres de melmelades i formatges que vaig fer dissabte he preparat aquesta crema de carbassa a la que he afegit una boleta de Tupí i un toc de “Llàgrimes de Pedro Ximenez” liquades al microones...el resultat ha sigut realment deliciós.



 
Gràcies a tots per compartir aquest dia!!!

12 comentaris:

  1. xaro, no fas crònica però ets la primera a penjar l'ús que has donat a les adquisicions que vam fer. molt bona proposta!
    fins ben aviat

    ResponElimina
  2. Entre tots em feu ganes de tastar aquestes llàgrimes tan famoses... Hauré de fer una excursió expressament a l'Empordà ;)
    Amb el tupí i les llàgrimes, ha de quedar una crema deliciosa!!!

    ResponElimina
  3. Nosaltres hem escrit però tu t'has afanyat a tastar els productes i passar-nos els teus suggeriments. Ben fet!!!

    ResponElimina
  4. Xaro, que be ens ho varem passar, oi?

    I quins productes! m'agrada l'utilitat que els hi dones..

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Hola,
    Aquestes llàgrimes.. quines ganes tinc de provar-les! Petons

    ResponElimina
  6. Xaro, doncs aquí en tens una que encara no ha fet crònica ni n'ha parlat. :S Que bé ho vam passar, eh?
    Em sembla una proposta genial la que ens fas... i de luxe!
    Petonets!

    ResponElimina
  7. Xaro, va ser tot un plaer compartir aquest fantàstic dia, esperro que ens tronem a trobar ben aviat, n´has tret molt bon profit tu, un plat sensacinal.
    petons

    ResponElimina
  8. Xaro, esplèndid el dia, i esplèndida la cremeta que ens presentes, amb la boleta de Tupí i el toc de “Llàgrimes de Pedro Ximenez”

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Què bé poder gaudir dels amics i dels millors productes!! Salutacions

    ResponElimina
  10. Uau!
    La recepta em sembla genial!! I clar, vist el nivell dels productes emprets, el resultat ha de ser brutal!!

    Salut!

    ResponElimina
  11. M'encanta treballar el Pedro Ximenez !!!

    ResponElimina