INGREDIENTS:
Pastís:
125 gr. xocolata negre
25 gr. Farina
4 ous
90 gr. Sucre
62 gr mantega
90 gr. xocolata negre
10 gr. Mantega
100 nata líquida
20 gr. sucre fi
Trossejar la xocolata i fondre-la al bany Maria o al microones . Afegir la mantega i barrejar .
Blanquejar els rovells amb el sucre, muntar les clares a punt de neu i afegir a la barreja de rovells. Després i aboquem la xocolata i la farina i barregem de nou fins a obtenir una crema suau.
Posem aquesta barreja en un motlle adequat per anar al forn, que tindrem pre-escalfat a 180º i ho deixarem uns 20-25 minuts. Quan estigui cuit el trèiem i el deixem refredar.
Glacejat:
Ratlleu la xocolata. Escalfeu la nata fins que arrenqui el bull, retireu del foc i afegir-hi la xocolata. Barrejar fins que tingueu una crema llisa, afegir-hi la mantega i barrejar de nou. Napar el pastís i deixar que refredi i endureixi.
Adornar amb el sucre fi abans de servir.
Que vagi de gust i BON ANY A TOTHOM!!!
Ei, Xaro, quina recepta més bona!!! Quina alegria tornar-vos a "veure" per ací!!! Fa una pinta deliciosa. M'agradaria molt que aquest any tornares a reprendre el blog amb alegria.
ResponEliminaSalutacions i besets
Hola Xaro! amb aquest pastís, sens dubte, l'éxit està assegurat. De moment però, també l'hauré de posar a pendents i esperar a que ens posem una mica a tò després de tantes festes. Però segur que ja trobaré l'ocasió per fer-lo.
ResponEliminaBon any per tu i per la Laia.
Una abraçada
Que maravilla de pastel, y es más sencillo de hacer de lo que parece. Ideal!
ResponEliminaEls pastissos de xocolata són la meva perdició!!! I a més tinc el motlle d'estrella ideal per fer-lo. M'anoto la recepta!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna