dijous, 17 de maig del 2012

Collsacabra

 Benvolguts amics,
ara fa uns dies el Carles i jo ens vam regalar un cap de setmana de descans i gastronomia. Per gaudir de les bones vistes i el bon menjar vam triar la zona del Collsacabra i no ens vam equivocar.
Dissabte a mig matí vam sortir de Sabadell en direcció a Tavertet, un poble ben petit però força acollidor, on hi feien una trobada d'arquitectura sostenible i una paella popular. El dia era esplèndid i convidava a passejar tranquil·lament.

 Per dinar teníem reserva feta al restaurant Faves Comptades, petit i acollidor on vam ser molt ben atesos pel propietari (?) i on vam menjar molt de gust des de l'oli amb sals diverses: negra de Hawaii, Maldon i sal amb vi, fins les postres.
La llista de plats era la següent: botifarra esparracada amb ceba i patates, amanida amb formatge de cabra caramelitzat, caneló de pollastre rostit amb tòfona i ceps, tonyina  amb carabassó i trompetes de la mort, melós de vedella amb foie, gelat de vainilla amb sopa de gerds i trufa lletja. Tot això regat amb un excel·lent Pago de los Capellanes criança 2008.
Tot estava prou bo, les coccions adequades, potser el melós de vedella una mica massa cuit pel nostre gust, i un cert abús de sal maldon que apareixia en tots els plats. 

Botifarra esparracada
Amanida amb cabra caramelitzat

Caneló de pollastre
Tonyina amb carabassó


Melós de vedella

Gelat de vainilla amb gerds
Trufa "lletja"

El tracte molt acurat i van ser molt amables indicant-nos possibles rutes a fer des de Tavertet i amb informacions molt acurades. En general un establiment molt recomanable.

2 comentaris:

  1. Nosaltres no fa gaire varem ser a Tavertet, petit però amb unes vistes precioses, aquest restaurant estava tancat per festa setmanal, doncs ens avien dit que es menjava mol bé, i veig que si.
    Petons

    ResponElimina
  2. La veritat és que si que s'hi menja bé i sobretot l'atenció personal és molt agradable.

    ResponElimina