INGREDIENTS:
1 cua de rap o els talls que necessiteu
4 o 5 grans d'all
2 tomàquets madurs
cirereta
julivert
fumet o aigua
La recepta és del llibre La cuina de l'Empordà i la Costa Bravad'en J. Fàbrega, tot i que amb alguns canvis. Per exemple ell enfarina i fregeix els talls de rap i jo això no ho faig mai perquè ens agrada més el rap sense enfarinar.
1 cua de rap o els talls que necessiteu
4 o 5 grans d'all
2 tomàquets madurs
cirereta
julivert
fumet o aigua
La recepta és del llibre La cuina de l'Empordà i la Costa Bravad'en J. Fàbrega, tot i que amb alguns canvis. Per exemple ell enfarina i fregeix els talls de rap i jo això no ho faig mai perquè ens agrada més el rap sense enfarinar.
Així el procés és posar oli a la cassola i daurar-hi els alls tallats a làmines, vigilant que no es cremin. Retirar-los de la cassola i en el mateix oli posar-hi unes cireretes (guindilles) segons el grau de picant que us agradi, i el julivert. Quan tot hagi agafat color retirar-ho i picar-ho juntament amb els alls. Reservar.
En el mateix oli posar els tomàquets pelats i sense llavors i deixar-los sofregir fins a fer una bona salsa. En aquest punt jo hi poso els talls de rap, li dono unes voltes i a continuació hi afegeixo el fumet i la picada de julivert, cirereta i all. Deixar coure fins que el rap sigui cuit i servir.
Espero que us agradi.
El rap és una de les meves debilitats!. Aquesta salseta té una pinta fantàstica. Això de posar-hi "guindilla" no la fa molt picant, encara que se'n posi poca?.
ResponEliminaQuina meravella de plat, és una simfonia de gustos deliciosos. Un petóne.
ResponEliminaTxell i Kike,
ResponEliminaLa veritat és que queda un plat gustós i prou lleuger.
Glòria jo no sóc amiga del picant, així que encara que n'hi tiro 5 o 6 a l'oli, a l'hora de fer la picada només n'hi deixo un parell com a molt.
Petons
De categoría , per assaborirlo un dia com avui que es pugui fer una bona sobretaula i disfrutar del dinar.
ResponEliminapetons
Quin plat més bo!!! M'encanta el rap i aquesta recepta ha de ser boníssima!! Salutacions
ResponEliminaEl rap és dels meus peixos preferits! A casa tampoc l'enfarinem mai, no ens agrada fregit. És un plat suculent amb 4 ingredients!
ResponEliminaUmmm què bo, m´encanta el sabor d´aquest plat...petonets
ResponEliminaUn plat deliciós amb pocs ingredients.
ResponEliminaEl rap és tan bo!
Una abraçada!
Laia, a mi també m'encanta el rap! I com el trobo a faltar!! I amb aquesta recepta que ens proposes, un plat de luxe! ;)
ResponEliminaPetons!