Aquí teniu un pastís fàcil i ràpid de fer , que va molt bé per les llargues tardes d’hivern acompanyant una bona tassa de té al costat d’una llar de foc ......
50 grs. sucre
35 grs. farina
2 ous
15 grs. de cacau en pols amarg (100%)
1 poma grossa
Batre els ous i el sucre fins que hagin doblat el seu volum. Incorporar la farina i el cacau tamisats i anar remenant fins que quedi ben cremós.
Pelar i treure el cor a la poma, tallar-la a làmines i afegir a la crema.
Untar un motllo amb mantega, abocar-hi la crema i posar al forn pre-escalfat a 180º uns 30 minuts o fins que al punxar amb un punxó, aquest surti net.
Xaro, ostres em sap greu això del braç! I me n'alegro que ja estiguis recuperada. :)
ResponEliminaTota la raó, aquests pastissos ràpids són ideals per un bon berenar. :D
Petons!
Em sap greu lo del braç però ara ja veig que tornes amb ganes i amb aquest pastis que te d’estar d’allò mes bo.
ResponEliminaMe n'alegro que t'hagis recuperat i que tornis a estar activa. M'agraden aquests pastissos que es fan ràpids i amb ingredients que tens a casa.
ResponEliminaBueno, Xaro nostra, prova superada!!! ens encanta que vinguis amb moltes ganes de fer-nos aquests pastissos. Molts petons bonica.
ResponEliminaXaro, m'alegro que tornis a tenir les dues mans en acció! Es deu haver fet molt molt pesat...
ResponEliminaAra ja no tens excusa per tornar a regalar-nos pastissos tan bons com aquest, eh?
Una abraçada!