dimarts, 8 de desembre de 2009

PASTÍS DE XOCOLATA I POMA


Desprès d’unes setmanes amb la ma dreta enguixada degut a una caiguda, que ha fet que no pogués assistir a les classes d’en David i la Mireia :((, i que les meves incursions a la cuina i al ordinador fossin mínimes i complicades........per fi he tornat a la normalitat!!!!!!!!!


Aquí teniu un pastís fàcil i ràpid de fer , que va molt bé per les llargues tardes d’hivern acompanyant una bona tassa de té al costat d’una llar de foc ......



INGREDIENTS:

50 grs. sucre

35 grs. farina

2 ous

15 grs. de cacau en pols amarg (100%)

1 poma grossa





Batre els ous i el sucre fins que hagin doblat el seu volum. Incorporar la farina i el cacau tamisats i anar remenant fins que quedi ben cremós.

Pelar i treure el cor a la poma, tallar-la a làmines i afegir a la crema.

Untar un motllo amb mantega, abocar-hi la crema i posar al forn pre-escalfat a 180º uns 30 minuts o fins que al punxar amb un punxó, aquest surti net.

5 comentaris:

  1. Xaro, ostres em sap greu això del braç! I me n'alegro que ja estiguis recuperada. :)
    Tota la raó, aquests pastissos ràpids són ideals per un bon berenar. :D
    Petons!

    ResponElimina
  2. Em sap greu lo del braç però ara ja veig que tornes amb ganes i amb aquest pastis que te d’estar d’allò mes bo.

    ResponElimina
  3. Me n'alegro que t'hagis recuperat i que tornis a estar activa. M'agraden aquests pastissos que es fan ràpids i amb ingredients que tens a casa.

    ResponElimina
  4. Bueno, Xaro nostra, prova superada!!! ens encanta que vinguis amb moltes ganes de fer-nos aquests pastissos. Molts petons bonica.

    ResponElimina
  5. Xaro, m'alegro que tornis a tenir les dues mans en acció! Es deu haver fet molt molt pesat...
    Ara ja no tens excusa per tornar a regalar-nos pastissos tan bons com aquest, eh?
    Una abraçada!

    ResponElimina