dissabte, 12 de desembre del 2009

ROTLLETS DE POLLASTRE






De tant en tant em miro el Canal Cocina i hi ha un parell de programes que m'agraden perquè són àgils, amb receptes amb poca complicació i amb alternatives. Ahir vaig veure aquesta que he fet per dinar:


INGREDIENTS:
2 pits de pollastre filetejats (6/8 filets)
6 llenques de pernil país
1 mozzarella
Herbes aromàtiques
Per a la salsa:
1 ceba
1 porro
1 carabassó
1 vaset de vi blanc
1 vas de brou

Posar a cada filet un tros de mozzarella i una llenca de pernil, també alguna fulla d'orenga o de romaní o res. Enrollar-los i marcar-los a la paella, just perquè agafin una mica de color. Posar-los en una plata de forn i enfornar-los uns 10 minuts.
En la mateixa paella on hem marcat el pollastre hi posem la ceba a daus, el porro i el carabassó i ho deixarem sofregir una miqueta. Quan la ceba ja sigui transparent, hi abocarem el vi i el deixarem evaporar. Fet això, afegim el brou i ho deixem fins que sigui cuit. Només ens queda passar les verdures pel túrmix i afegir una mica de crema de llet per amorosir .
Jo ho he servit amb una mica d'arròs blanc i amb la salsa a part.
És resultona.

4 comentaris:

  1. Laia, aquesta salsa me l'apunto, té un color preciós i ha d'anar bé a molts plats. A més, així tinc on gastar el caldo de l'altre dia, je je je...
    La mozarella ha de fer el pollastre més sucós, que a vegades queda massa sec. Fantàstic!

    ResponElimina
  2. Elegant i bo Laia, definitivament un àpat que fa festa!! Petons.

    ResponElimina
  3. Una bona proposta i aquesta salseta queda molt vistosa i segur que molt saborosa.

    ResponElimina
  4. Crec que a part de resultona, ha de quedar molt bona
    petons

    ResponElimina