1 peça de llonzat
Oli
Sal
Pebre
Herbes
Seguim amb receptes fàcils però "resultones". Compreu el llonzat en una peça del tamany que us sembli més apropiat i demaneu que us separin una mica l'òs: és a dir que la peça quedi ben sencera a la vista però que després la pugueu tallar a taula sense complicacions.
Engegeu el forn a 200º (dalt i baix). Poseu la carn en una plata de forn, salpebreu, unteu amb una mica d'oli i afegiu les herbes que us sembli. Posar al forn uns 20 minuts, gireu-la i deixeu uns 10 minuts més. (El temps dependrà del tamany i de com us agradi de cuita, però aconsello no deixar-la molta estona perquè s'endureix i es tracta de que quedi ben tendra).
Evidentment es pot posar un llit de patates a la plata, o algunes hortalisses per acompanyar. En aquesta ocasió jo la vaig fer sense res més i ens la vam menjar amb mostassa, però la meva mare acostumava a fer-la amb puré de pomes que hi combina molt bé.
MMMM!!!! Quina pinta més bona fa aquest llonzat!!! Me l'apunte amb l'afegitó del puré de poma. Salutacions
ResponEliminaEl llonzat amb aquesta preparació, boníssim i amb la poma Ummmmm
ResponEliminaPetonets
Les receptes fàcils i resultones són les que ens interessen!!! I l'acompanyament de puré de pomes és molt encertat!
ResponEliminaUmmmmmm!!!! què fàcil i apetitósa aquesta recepta!!!
ResponEliminaPetonets
M'agrada la recepta, amb el llit d patates, o amb el puré de pomés, és igual, ha d'estar boníssima!
ResponEliminaPTNTS
Dolça