dilluns, 5 d’abril de 2010

Llonzat al forn

INGREDIENTS:
1 peça de llonzat
Oli
Sal
Pebre
Herbes

Seguim amb receptes fàcils però "resultones". Compreu el llonzat en una peça del tamany que us sembli més apropiat i demaneu que us separin una mica l'òs: és a dir que la peça quedi ben sencera a la vista però que després la pugueu tallar a taula sense complicacions.
Engegeu el forn a 200º (dalt i baix). Poseu la carn en una plata de forn, salpebreu, unteu amb una mica d'oli i afegiu les herbes que us sembli. Posar al forn uns 20 minuts, gireu-la i deixeu uns 10 minuts més. (El temps dependrà del tamany i de com us agradi de cuita, però aconsello no deixar-la molta estona perquè s'endureix i es tracta de que quedi ben tendra).
Evidentment es pot posar un llit de patates a la plata, o algunes hortalisses per acompanyar. En aquesta ocasió jo la vaig fer sense res més i ens la vam menjar amb mostassa, però la meva mare acostumava a fer-la amb puré de pomes que hi combina molt bé.

5 comentaris:

  1. MMMM!!!! Quina pinta més bona fa aquest llonzat!!! Me l'apunte amb l'afegitó del puré de poma. Salutacions

    ResponElimina
  2. El llonzat amb aquesta preparació, boníssim i amb la poma Ummmmm
    Petonets

    ResponElimina
  3. Les receptes fàcils i resultones són les que ens interessen!!! I l'acompanyament de puré de pomes és molt encertat!

    ResponElimina
  4. Ummmmmm!!!! què fàcil i apetitósa aquesta recepta!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. M'agrada la recepta, amb el llit d patates, o amb el puré de pomés, és igual, ha d'estar boníssima!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina