Inspirant-me en la recepta de la Mar http://www.baixagastronomia.cat/2010/04/esclaus-de-la-imatge.html la vigilia de Sant Jordi vaig fer aquest brioix de sobrassada i formatge que va quedar francament bé.
La recepta és idèntica a la de la Mar però canviant el sèsam per formatge ratllar, el xoriço per sobrassada i els festucs per formatge Passendale.
Al forn uns 25-30 minuts i deixar refredar.
Ha de quedar un pa mooooolt gustos, d'aqulles que no necessiten acompanyament! No he tastat el Passenale, on el compres?
ResponEliminaUn brioix deliciós, segur!. Jo tampoc conec aquest formatge-
ResponEliminaAquest pa deu estar molt bo, ja tampoc conec al formatge Passenale.
ResponEliminaPetons
El Passendale és un formatge belga de vaca que compro normalment a la botiga Bertran (Plaça Sant Roc, Sabadell, no recordo si la Maribel de la Plaça també en té). És un formatge tou, de tons grogosos i gustós però no fort.
ResponEliminaPetons
Laia, aquest pa ha de ser delicios!! Quina salivera m'has fet venir!
ResponEliminaPetons!
Ostres!!! Quina recepta més bona!!! Salutacions
ResponEliminauiiiiiiiii que bo ... a més calentet deuria fer una olor impressionant !!!!!!!! m'encanta molt bona recepta !!!!!!
ResponEliminaPtons
mar
Quina bona pinta té aquest pa, ha de ser deliciós!!
ResponElimina