1 pasta brisa amb xocolata (Rana)
125 gr. de mantega
2 ous sencers
125 gr. de sucre
125 gr. d'ametlla mòlta
10 gr. de farina
Aquesta és la segona vegada que he fet servir aquesta pasta brisa i en aquesta ocasió he seguit una recepta de les que vénen a l'envàs i va quedar molt bé.
Posar la pasta al motllo i punxar-ne la base. Reservar.
Desfer la mantega al bany maria i afegir-hi el sucre i els ous. Barrejar bé i incorporar l'ametlla mòlta i la farina barrejant de nou molt bé.
Omplir la tarta amb aquesta crema i coure al forn a 180º entre 25 i 40 minuts depenent del forn.
És ben fàcil de fer i força bona.
Laia,
ResponEliminaI tant que ha de ser bona, i a més senzilla de preparar. En resum una recepta fantàstica.
Una abraçada
Laia, quina recepta mes rapida i si a sobre es bona, encara millor! Genial!
ResponEliminaPetons!
EM sembla una genialitat Laia, la vostra tarta és un passada. PEtons.
ResponEliminaUn cop també vaig provar aquesta base i em va agradar força... Aquesta recepta és senzilla i amb un resultat fantàstic, és de les que m'agraden a mi ;)
ResponEliminaJa ha arribat la Xaro? Ha tingut problemes amb els avions?
Si és fàcil i bona ... no se a que espero per a fer-la.
ResponEliminapetons
Ha d’estar molt bona i sobretot fàcil de preparar.
ResponEliminaPetonets
Realment és molt fàcil de fer. La Xaro, aprofitant el problema dels avions, ha decidit allargar el seu "curt" viatge una setmana més!
ResponEliminaPEtons
Fàcil, bona i ràpida! Hauré de buscar aquesta pasta brisa amb xocolata i posar-me a la feina!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Visca els pecats xocolatils!!!!
ResponElimina