diumenge, 10 de juliol del 2011

DINAR A MAS PAU










Hola a tots!
Després de mil anys sense escriure res us notifiquem que encara som aquí tot i que una mica massa abduïdes per la feina i la rutina del dia a dia. El post però no anirà de cap plat cuinat per les nostres mans ni ideat per la nostra imaginació culinària sinó de la ressenya d'un bon dinar al restaurant Mas Pau d'Avinyonet de Puigventòs que la Xaro ens va regalar al Carles i a mi per Reis i que vam tenir el goig de menjar-nos ahir.


El lloc és molt bonic com ja van explicar el Josep i la Glòria ja fa força temps, el dia de sol i calor però que la terrassa del restaurant ajudava a oblidar. L'atenció del personal acurada sense molestar i el menjar bo i ben presentat.
Per començar els "clàssics" snaks per obrir la gana, petites tapes acompanyades d'un kir royal: gominola de daikiri, galeta d'arròs negre, cargolina de pa amb tomàquet i pernil, bombó de mozarel·la, croqueta de bou de mar i caneló de pasta de foie amb espàrrecs.
Per dinar, acompanyat d'un vi Blanc de Blancs Perelada, sopa de calçots amb bunyol de romesco "la calçotada", corball amb presse de patata i enciam de mar i anec de gla amb olives. Les postres que seguien a aquest dinar eren rotllets de canyella amb crema d'ametlles "menjar blanc" i gelat de cafè i sacher a la nostra manera (pa de pessic de xocolata amb xocolata calenta per sobre, sorbet de gerds i maduixot caramel·litzat). Finalment un plat de petit fours (la foto és dolenta) amb mini magdalenes, efervescent de llima, cruixent de gingebre, escuma de xocolata blanca amb gerds, gominola de vainilla i teules de fruits secs.
Per nosaltres el millor la sopa de calçots, original i ben trobada i l'anec amb olives, molt tendre i poc greixòs.
Una bona experiència!

2 comentaris:

  1. M'anoto la recomanació! Tots els plats fan bona pinta i sembla un lloc ben agradable!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  2. Hola, està molt bé el vostre blog!!!! Jo sóc de Figueres i tinc molt aprop aquest restaurant!!! Ja us seguiré el vostre blog!
    1 petó!

    ResponElimina