Aquestes albergínies s’estan convertint en un clàssic a casa i entre els meus amics. Son molt ràpides i senzilles de fer però donen un toc original.
INGREDIENTS
Albergínies
1 paquet de formatge “Finello” per ensalades
Crema de llet
Curri
Fer les albergínies al forn o al microones , fins que estiguin toves.
Obrir-les per la meitat i treure tota la polpa. Tallar-la a trossos petits.
Posar en un cassó la crema de llet, quan estigui calenta afegir-hi el formatge , la polpa i una culleradeta de curri (pot ser picant si us agrada), retirar quan el formatge estigui ben desfet.
Omplir les albergínies amb la crema i si voleu podeu gratinar al forn.
Que vagi de gust!!!
Xaro, tens tota la raó, ben fàcils i ben bones! A casa el curry ens agrada molt, segur que les provo ;)
ResponEliminaFins a la tarda!
Hola Xaro,
ResponEliminaUnes albergínies molt originals! Han d'estar bones bones! M'apunto la recepta! ;)
Gràcies!
Petonets des de www.haciendobuenasmigas.blogspot.com
mmmmm auberginies!! a casa sempre tiumfen, hasta havia pensat fer-ne per Nadal rellenes de carn i gambes. Però encara no sé que faré pq tinc tantes receptes i només tinc un àpat ;))
ResponEliminaRècords
Ais, has tocat sabors que ens toquen el cor: el de l'esberginia i el curri, a més cuinades per tu aquestes esbergínies han d'estar de pur vici. Et trobem a faltar Xarito.
ResponEliminaOhhhh, que fàcils de fer i que bones han d'estar... Per qualsevol dia en un pis pas..
ResponEliminaCaram! Quin bé de Déu de receptes que veig per aquí... Hi hauré de passar més sovint!
ResponEliminaFelicitats a la cuinera!
Salutacions,
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Molt bones han d´estar!!!!!!!, m´agraden molt les albergínies igual que el vostre bloc, que és molt interessant i per fi trobo algú que li diu be al be , que per cert te una pinta boníssima.
ResponEliminaNo havia entrat mai a la vostra cuina i no m´agrada entrar a casa de ningú i no dir res , espero veure-us mes sovint doncs aquí swmbla que es menja be i això m´agrada.
salutacions
mai
Xaro, tota la raó!! Són senzilles de preparar i han de ser boníssimes!! :)
ResponEliminaPetons!