dijous, 29 d’octubre del 2009

ALBERGÍNIES AMB CREMA DE FORMATGE AL CURRI



Aquestes albergínies s’estan convertint en un clàssic a casa i entre els meus amics. Son molt ràpides i senzilles de fer però donen un toc original.



INGREDIENTS

Albergínies

1 paquet de formatge “Finello” per ensalades

Crema de llet

Curri




Fer les albergínies al forn o al microones , fins que estiguin toves.

Obrir-les per la meitat i treure tota la polpa. Tallar-la a trossos petits.

Posar en un cassó la crema de llet, quan estigui calenta afegir-hi el formatge , la polpa i una culleradeta de curri (pot ser picant si us agrada), retirar quan el formatge estigui ben desfet.

Omplir les albergínies amb la crema i si voleu podeu gratinar al forn.

Que vagi de gust!!!

8 comentaris:

  1. Xaro, tens tota la raó, ben fàcils i ben bones! A casa el curry ens agrada molt, segur que les provo ;)
    Fins a la tarda!

    ResponElimina
  2. Hola Xaro,
    Unes albergínies molt originals! Han d'estar bones bones! M'apunto la recepta! ;)

    Gràcies!
    Petonets des de www.haciendobuenasmigas.blogspot.com

    ResponElimina
  3. mmmmm auberginies!! a casa sempre tiumfen, hasta havia pensat fer-ne per Nadal rellenes de carn i gambes. Però encara no sé que faré pq tinc tantes receptes i només tinc un àpat ;))

    Rècords

    ResponElimina
  4. Ais, has tocat sabors que ens toquen el cor: el de l'esberginia i el curri, a més cuinades per tu aquestes esbergínies han d'estar de pur vici. Et trobem a faltar Xarito.

    ResponElimina
  5. Ohhhh, que fàcils de fer i que bones han d'estar... Per qualsevol dia en un pis pas..

    ResponElimina
  6. Caram! Quin bé de Déu de receptes que veig per aquí... Hi hauré de passar més sovint!
    Felicitats a la cuinera!
    Salutacions,
    Anna (de la Taula d'en Bernat)

    ResponElimina
  7. Molt bones han d´estar!!!!!!!, m´agraden molt les albergínies igual que el vostre bloc, que és molt interessant i per fi trobo algú que li diu be al be , que per cert te una pinta boníssima.
    No havia entrat mai a la vostra cuina i no m´agrada entrar a casa de ningú i no dir res , espero veure-us mes sovint doncs aquí swmbla que es menja be i això m´agrada.
    salutacions

    mai

    ResponElimina
  8. Xaro, tota la raó!! Són senzilles de preparar i han de ser boníssimes!! :)
    Petons!

    ResponElimina