dimarts, 20 d’octubre de 2009

FILET DE PORC FARCIT DE FOIE I SALSITXES

Aquest cap de setmana he estat a Sabadell a casa la Laia i el dissabte per dinar varem fer aquest filet de porc, que va quedar molt bo .






INGREDIENTS

-1 filet de porc o llonza llaminera
-mousse de foie
-salsitxes
-beicon
-Ceba
-Tomàquet
-Oli

Demaneu a la carnisseria que us obrin el filet per farcir-lo.

Unteu per dintre el filet amb la mousse de foie, trèieu l’intestí a les salsitxes i poseu-les a sobre la carn.

Formeu el filet un altre vegada i poseu el bacó per sobre, lligueu amb cordill.

Posar una cassola al foc amb una mica d’oli, quan estigui calent afegir-hi la carn , donant-li la volta per segellar-la.

Abaixar el foc, afegir una ceba i un tomàquet i deixar coure molt lentament. Nosaltres li varem tenir una hora i mitja.

Treure la carn, deixar refredar i tallar-la.

Passar la salsa pel “xino” , tornar a posar la salsa i la carn a la cassola i escalfar abans de servir.

Es pot servir acompanyada de puré de patates, xampinyons saltejats......

Que vagi de gust!!!!!!!!

13 comentaris:

  1. Xaro, segur que a casa la Laia t'esperen amb els braços oberts, cada vegada que hi vas els fas unes exquisideses espectaculars!
    La carn de porc a vegades queda una mica seca, però entre les salsitxes, el foie i el bacó, segur que queda melosa i molt gustosa.
    M'apunto la recepta, que aquesta és bona candidata per fer una dia de festa!

    ResponElimina
  2. El filet de porc fet així, deu de estar mol bo, me l`apunto per fer

    ResponElimina
  3. A mi la combinació de foei amb carn de porc m'encanta. I aquesta manera de fer-la també.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que té aquest tall!. I que ben tallats que han quedat!. A vegades, el farcit juga una mala passada a l'hora de tallar la carn, però usm han quedat uns medallons força vistosos!. Boníssim!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Xaro! Quina pinta que té aquest filet de porc farcit! Digne de festa major!
    Quan tingui un dinar de compromís el faré que segur que és boníssim!
    Per cert moltes felicitats pel nou blog, el raconet de la cuina!
    Una abraçada de part de l'altra Cuinetes ;-)!!!

    Nuni de Cuinetes
    http://cuinetes.bloks.cat

    ResponElimina
  6. Ostres quina bona idea i que boníssim deu estar jo sempre el faig igual al formatge per dintre y envoltat com tú de bacon però hagi de provar urgentment el teu perque el trobo molt i molt atractu sobretot amb convidats a casa !!!

    petunets

    ResponElimina
  7. M'encanta aquest farcit...ha d'estar espectacular!!!!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  8. Xaro, un plat de celebració! El llom així recobert amb la cansalada deu quedar menys sec, no? :)
    Petons!

    ResponElimina
  9. Gemma, a casa la Laia estan ja molt acostumats a les exquisideses que els hi fa ella..

    Fem un mos i Mar benvingudes a aquest blog, ja us he enllaçat

    Dolça a mí també.

    Glòria, com mes freda esta la carn menys costa tallar-la.

    Nuni, encara no ens acaba d'agradar del tot però com que som bastant negades per aquestes coses anem fem proves a poc a poc.

    Eva, va quedar boníssim!!!

    Mercè, si primer la poses a foc fort per segellar-la i després abaixes el foc i amb l'ajuda del beicon i el farcit, no queda sec.

    Ptnts a tots

    ResponElimina
  10. Xaro

    No hem provat mai un filet de porc farcit, i té molt bona pinta, ens imaginem el sabor del foie, umm que bó prenenm la idea per un dia especial. Un peto.

    ResponElimina
  11. Que bo sembla i amb la combinació aquesta, ha de quedar ben gustós per dins, que a vegades el porc queda sec. Us ha quedat be fins i tot el lligat !!

    ResponElimina
  12. Xaro; La llaminera és la part del porc més melosa si a sobre -en aquest cas a dins- l'hi poses salsitxes i beicon la combinació total... bona de les bones¡. Que vaigi de gust Xaro¡¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponElimina