dilluns, 22 de febrer de 2010

KIWIS FARCITS DE MOUSSE DE IOGURT

Aquestes  postres les vaig veure al " Lecturas cuina d’hivern" i ràpidament em vaig posar a fer-lo doncs tenia tots els ingredients .


Es molt fàcil i ràpid de fer i adequat per la gent que segueix un règim.

INGREDIENTS:
8 kiwis

1 llimona

3 iogurts desnatats

2 clares d’ou

4 fulles de gelatina

Edulcorant líquid

Fulles de menta

Posar les fulles de gelatina en remull en aigua freda. Exprimir i colar la llimona.

Retirar els iogurts de la nevera i barrejar amb l’edulcorant líquid ( a gust de cadascun)

Pelar el kiwis i buidar-los amb una cullereta anant amb compte perquè no es trenquin. Ruixar-los amb el suc de llimona per evitar que s’oxidin.

Triturar l’interior dels kiwis amb un dels iogurts i una mica de menta.

Batre les clares a punt de neu i barrejar-les amb els altres iogurts i la gelatina. Amb ajuda d’una màniga de pastisseria, farcir els kiwis.

Reservar a la nevera un mínim de 3 hores perquè la gelatina qualli.

Servir posant al fondo la salsa de iogurt i kiwi.

Que vagi de gust!!!!!!

5 comentaris:

  1. Jo l’any passat, al mes de maig, vaig presentar una recepta sense gluten pel blog de la glutoniana i era precisament kiwis farcits, en el meu cas eren de mascarpone i nous.
    M'ha fet gràcia que els veguesis en una revista.
    Com be dius, fàcils de fer I mes fàcils encara de menjar. Queden molt originals .
    Petons

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes són genials, fresquetes i lleugeres...
    Entre la salseta i el farcit, queden unes postres super de luxe i aptes a tots els règims. Me l'apunto ;)

    ResponElimina
  3. Quina bona idea!!! Ideal per al qui, com jo, quasi sempre estem intentant fer bondat amb el menjar. Salutacions

    ResponElimina
  4. Xaro, quina idea més bona i quina recepta més lleugera...aquesta me l'apunto!!

    ResponElimina
  5. Pel meu règim és ideal estimda Xaro, a més fa postre de sopar de luxe. Moltes gràcies estimada meva!!

    ResponElimina