Es molt fàcil i ràpid de fer i adequat per la gent que segueix un règim.
INGREDIENTS:
8 kiwis
1 llimona
3 iogurts desnatats
2 clares d’ou
4 fulles de gelatina
Edulcorant líquid
Fulles de menta
Posar les fulles de gelatina en remull en aigua freda. Exprimir i colar la llimona.
Pelar el kiwis i buidar-los amb una cullereta anant amb compte perquè no es trenquin. Ruixar-los amb el suc de llimona per evitar que s’oxidin.
Triturar l’interior dels kiwis amb un dels iogurts i una mica de menta.
Batre les clares a punt de neu i barrejar-les amb els altres iogurts i la gelatina. Amb ajuda d’una màniga de pastisseria, farcir els kiwis.
Reservar a la nevera un mínim de 3 hores perquè la gelatina qualli.
Servir posant al fondo la salsa de iogurt i kiwi.
Que vagi de gust!!!!!!
Jo l’any passat, al mes de maig, vaig presentar una recepta sense gluten pel blog de la glutoniana i era precisament kiwis farcits, en el meu cas eren de mascarpone i nous.
ResponEliminaM'ha fet gràcia que els veguesis en una revista.
Com be dius, fàcils de fer I mes fàcils encara de menjar. Queden molt originals .
Petons
Aquestes receptes són genials, fresquetes i lleugeres...
ResponEliminaEntre la salseta i el farcit, queden unes postres super de luxe i aptes a tots els règims. Me l'apunto ;)
Quina bona idea!!! Ideal per al qui, com jo, quasi sempre estem intentant fer bondat amb el menjar. Salutacions
ResponEliminaXaro, quina idea més bona i quina recepta més lleugera...aquesta me l'apunto!!
ResponEliminaPel meu règim és ideal estimda Xaro, a més fa postre de sopar de luxe. Moltes gràcies estimada meva!!
ResponElimina