Aqui teniu la recepta del filet de porc que ens va fer l'Enric l'altre dia.
2 filets de porc (llaminera o llonça llaminera depen del lloc)
100 grs. de nabius secs
1 ceba
1/2 pastilla de caldo de carn
1 vaso de Xeres dolç
1 culleradeta de Maizena
4 cullerades d'oli d'oliva
Sal
Pebre
Salpebrar els filets, posar-los en una cassola amb l'oli, tapar i cuinar a foc suau uns 6-8 minuts. Retirar de la cassola i reservar tapats amb paper d'alumini.
Afegir a la cassola el Xerés ,la pastilla de caldo esmiculada, la ceba picada i 150 ml d'aigua. Deixar coure un parell de minuts i afegir els nabius i la Maizena diluida en aigua. Remenar perquè espessi i no fagi grumolls.
Tallar la carne a rodanxes d'uns 2 cm. d'amplada i afegir-les a la cassola. Deixar coure tot junt uns moments i ja podreu servir.
La recepta es de la revista Lecturas Cocina de Navidad amb alguna variació.
Quina bona pinta, des d'aquí fins i tot en sento l'olor!!
ResponEliminaTrobo que la carn de porc lliga molt bé amb un acompanyament de fruita àcida, oi? I en aquest cas, els nabius li van com l'anell al dit.
ResponEliminaPer cert, digues-li a la Laia que ja ens hem menjat el llamàntol, moltes gràcies pels consells ;)
Quina bona pinta fa això!!! Si trobe "nabius", potser m'hi anime a fer-lo. Salutacions
ResponEliminaDoncs aquesta recepta me l'apunto. A nosaltres ens agrada molt la llaminera i normalment la faig quan vaig amb el temps just, així que és perfecte! :)
ResponEliminaPetons!
Hola noies!
ResponEliminaUna pregunta que tinc jo: us ha agradat molt o què? Us ho pregunta perquè jo tinc una certa reticència a preparar rostits i tal amb fruites vermelles, més si són àcides com els nàbius...
Salut, estupendes!
Anotada! aquestes són les receptes que a mi m´agraden...bones bones i fàcils fàcils...petonets
ResponEliminaLaia, facileta de fer i segur que boníssima!
ResponEliminaEt contesto a l a pregunta que em vas fer sobre la vinagreta d'albergínia. Tenia un pot de melmelada d'albergínia i com que no sabia que fer-ne la vaig convertir en vinagreta per a les amanides seguint la recepta de la vinagreta de figues que trobaràs aquí: http://nototsonpostres.blogspot.com/2009/11/carpaccio-de-figues-i-encenalls-de-foei.html
La pots fer amb qualsevol tipus de melmelada, queda boníssima amb melmelada de maduixa!
PTNTS
Dolça
Sin duda alguna este plato tiene que estar buenísimo, la combinación es perfecta.
ResponEliminaBesotes
Gràcies a tots!!
ResponEliminaMassitet, realment queda molt bona...animat a prepara-la i ja em diràs el qué.
Dolça, gràcies per la informació!!
Xaro, tan aviat com la provi t'ho faig saber!
ResponElimina